Delgeco - logo
Mail ons
Microbieel gestabiliseerde teelt
Bij de start van uw teelt is de natuurlijke balans in uw kas quasi nul. Daarom is het aangewezen om vanaf het begin microbieel leven in te brengen. DELGECO heeft daarvoor de ideale producten in de vorm van het probiotische BBC CYTOBAC en de energie van Delgo-Tec AQUA.

Meer en betere tomaten langer houdbaar
BBC CYTOBAC Nr. 8222 is speciaal geconcipieerd voor de tomatenteelt. Dank zij microbiële concurrentie, in combinatie met Delgo-Tec AQUA, ontstaat er een gunstig bodemleven in uw substraat. Diverse tests hebben uitgewezen dat hierdoor uw planten beter staan, het aantal kilo's verhoogt en de tomaten langer houdbaar blijven in de koelcel.

De beste slaagkansen voor sla op water
BBC CYTOBAC 8221 is speciaal samengesteld voor sla op water en in goten. Maar het product is ook uitermate geschikt voor de teelt van komkommers, paprika's en aubergines. In combinatie met de spore elementen van Delgo-Tec AQUA accelereert dit product de afbraak van organisch materiaal in bevloeiingssystemen. Daardoor ontwikkelen uw planten zich vlotter, benutten zij beter de aangeboden meststoffen en bouwen ze een gezonde weerstand op. Uw groenten blijven bovendien beter houdbaar in de koelcel.
Delgeco - Glastuinbouw - images_top - 1
Delgeco - Glastuinbouw - images_top - 2
Delgeco - Glastuinbouw - images_top - 3
Delgeco - Glastuinbouw - images_top - 4
Delgeco - Glastuinbouw - images_top - 5
Delgeco - Glastuinbouw - images_top - 6
Delgeco - Glastuinbouw - images_top - 7
Delgeco - Glastuinbouw - images_top - 8
Delgeco - Glastuinbouw - images_top - 9